Recruitment App

Recruitment App

Deze HR recruitment app biedt een eenvoudige en gestandaardiseerde manier van werken. Doordat alle gegevens van de kandidaten in één database worden verzameld is deze altijd up-to-date en is er Power BI dashboard ontwikkeld die embed is in de Recruitment App. De kandidaten zelf worden stap voor stap door het recruitment proces geleid. Een Cloud Flow anonimiseert de contactgegevens na een bepaalde tijd. De gegevens over het recruitment proces worden wel bewaard voor rapportagedoeleinden.

Hoe werkt de App?

Na het openen van de app is er een compleet overzicht van alle sollicitanten die nog niet aangenomen of afgewezen zijn. Dit overzicht kan op allerlei manieren gefilterd en gesorteerd worden.

Vanuit dit overzicht kun je de gegevens van een bestaande kandidaat openen of een nieuwe kandidaat aanmaken. Naast de persoonsgegevens worden o.a. ook de rol, het team, senioriteitsniveau en status van de kandidaat vast gelegd. Ook kunnen er documenten zoals CV’s en foto’s worden geüpload en bekeken.

Als een kandidaat eenmaal is aangemaakt, kan vanuit de app een meeting worden ingepland. Voor de uitnodiging staat een standaard bericht klaar op basis van de opgegeven voertaal, en op basis van de locatie. Wordt het een Team meeting dan wordt een Teams-meeting invite gestuurd, mocht het een meeting op locatie worden een Outlook meeting invite. Eventuele notities over de meeting kunnen in de app worden vastgelegd, zodat je deze altijd bij de hand hebt wanneer je in overleg gaat.

Meer HR Oplossingen

Neem contact op

Accelerate your innovation capacity