Meet the Team: Victor Sijtsma

Be Empowered (label van Dynamic People) bestaat uit een stel Microsoft Power Platform enthousiastelingen met een ambitie om mensen en organisaties te ondersteunen in hun innovatieproces. Leuk, die enthousiastelingen, maar wie zijn zij dan precies? Vandaag is het tijd voor collega nummer 4: Victor Sijtsma (Power Platform Consultant). Wie hij is? Dat lees je hier.

 

Geen average consultant

Samen met zijn vrouw en 3 honden woont Victor al 6 jaar in Vught (bij ’s-Hertogenbosch). Dat is best een eind fietsen! “Ja zeker, en ondanks dat mijn werkgever zich in één van de mooiste steden van Nederland bevindt, zal ik Brabant -en dan specifiek ’s-Hertogenbosch- niet willen ruilen.” Afgestudeerd als megatronicus is hij niet de ‘average’ consultant; “Maar doordat ik zoveel ervaring op de werkvloer in productie en servicebedrijven heb, heb ik het voordeel om de vertaalslag te maken tussen business en techniek.

 

Een echte expert

Victor heeft al aardig wat ervaring in de IT branche. “Bij mijn vorige werkgever heb ik eenzelfde rol als technische consultant voor het Power Platform en Dynamics NAV/Business Central vervuld. En daarvoor als service engineer bij vele bedrijven een kijkje in de keuken mogen hebben door de software die we leverden. Deze software sloot aan en isoleerde een deel van het proces van de klant. Compleet maatwerk volledig op de klant afgestemd.” Oh, maar dat is eigenlijk al een voorloper van alle mogelijkheden waar je nu met het Power Platform aan werkt toch? “Ja, dat klopt!”

 

Via via

Hoe Victor bij Be Empowered terecht is gekomen? Een oud collega van hem zei dat hij eens met ze moest gaan praten. Fun fact: die oud collega is nu wéér zijn collega. “Hij zei: ‘Wat een werkgever!’, maar dan op de goede manier. ‘Kennis is macht’ is wel eens uitgesproken, maar ‘Kennissen is veel machtiger’. Niet alleen het kennisniveau, maar ook de sfeer onderling is gigantisch en geeft mij de mogelijkheid om nog verder te groeien.” Hij startte bij Be Empowered in december 2020, en, zoals hij dat zelf mooi zegt: “Still going strong! Een fijn energiek team dat altijd de volgende stap wilt zetten, waardoor je eigen motivatie en enthousiasme geprikkeld blijven.”

 

Vertel eens écht wat over jezelf?

“Van kinds af aan zeil ik in eigenlijk alles wat een zeil heeft. Daarnaast heb ik een aantal kites waar ik nog wel eens mee het strand op ga. De power die je daarmee beheerst (en soms ook niet) is echt geweldig!” Iets wat niemand van hem weet? Daar heeft ie geen idee van, “ik ben een vrij open boek.” Maar als hij iets mag kiezen waar hij écht energie van krijgt, is dat toch wel nieuwe skills opdoen: in wat dan ook. “Blijven ontwikkelen is gaaf, al leer je maar één nieuwe vaardigheid of weetje.” En bovenaan je bucket list? “Een hondensledetocht door Lapland.” Dat verbaast ons niet, met 3 honden in huis ?

 

Tot slot: wat is jouw lijfspreuk?

“Enjoy the little things”. Sta stil bij de mooie dingen die je dagelijks hebt. Grote acties zijn leuk, maar de kleine dingen maken het verschil.”

 

Sparren met Victor?

Graag met Victor connecten zodat hij de juiste vertaalslag tussen business en techniek voor je kan maken? Dat kan! Plan een koffietje of een sparsessie in met Victor via: +31 20 303 24 70 of mail naar info@be-empowered.nl

Meer Relevant Nieuws

Meet the Team: Niels Minnee

Meet the Team: Niels Minnee

Be Empowered (label van Dynamic People) bestaat uit een stel Microsoft Power Platform enthousiastelingen met een ambitie om mensen en organisaties te ondersteunen in hun innovatieproces. Vandaag stellen we je voor aan Niels...

Lees meer
Meet the Team: Ellen Oosterwijk

Meet the Team: Ellen Oosterwijk

Be Empowered (label van Dynamic People) bestaat uit een stel Microsoft Power Platform enthousiastelingen met een ambitie mensen en organisaties te ondersteunen in hun innovatieproces. Vandaag stellen we je voor aan Ellen...

Lees meer
Meet the team: Stefan Bekker

Meet the team: Stefan Bekker

Be Empowered (label van Dynamic People) bestaat uit een stel Microsoft Power Platform enthousiastelingen met een ambitie om mensen en organisaties te ondersteunen in hun innovatieproces. Leuk, die enthousiastelingen, maar...

Lees meer

Neem contact op

Accelerate your innovation capacity

Share This