Privacy Statement

Privacy Statement

Welkom op de privacypagina van Be Empowered B.V. Hier vertellen wij u hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons verstrekt wanneer u onze websites en diensten gebruikt. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de persoonsgegevens van al onze klanten en bezoekers en beschermen deze met de best mogelijke beveiliging. Bij alles wat we doen, houdt Be Empowered zich aan de eisen van de Algemene Wet Bescherming Persoonsgegevens (AVG), die op 25 mei 2018 in werking is getreden.

 

Wanneer verwerkt Be Empowered B.V. persoonsgegevens?

Tijdens het verlenen van onze diensten (bijvoorbeeld wanneer u een contactformulier invult, een offerte aanvraagt, gebruik maakt van onze diensten of anderszins contact heeft met Be Empowered) registreren wij bepaalde gegevens. Be Empowered B.V. gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst met u, voor haar overige dienstverlening en om klanten op de hoogte te houden van huidige en nieuwe producten en diensten. Daarbij doet Be Empowered B.V. er alles aan om aan uw voorkeuren te voldoen. Indien u bijvoorbeeld geen prijs stelt op het ontvangen van informatie over nieuwe en bestaande producten en diensten, kunt u dit schriftelijk aan ons doorgeven. Op uw verzoek zullen wij uw gegevens blokkeren.

 

Welke persoonsgegevens verzamelt Be Empowered B.V.?

Wanneer u klant wordt van Be Empowered B.V, verzamelen we contactgegevens zoals bedrijfsnaam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, bankrekeninggegevens en andere betalingsgerelateerde gegevens. Be Empowered B.V. doet dit ook wanneer u informatie aanvraagt, informeert over onze producten, een vraag stelt via onze website of anderszins contact met ons heeft. Naast de persoonsgegevens die u zelf aan ons verstrekt, verzamelt, registreert en verwerkt Be Empowered B.V. aanvullende informatie over uw gebruik van onze website(s), maar deze kan niet worden gebruikt om u te identificeren; dit is eerder statistische informatie over hoe bezoekers de site gebruiken, zoals de meest bekeken pagina, enz. We verzamelen deze informatie om ons in staat te stellen onze website te optimaliseren en we gebruiken deze om ons te helpen effectievere informatie op onze site te plaatsen. Dit is een van de manieren waarop Be Empowered B.V. onze dienstverlening continu aanscherpt.

 

Waarom verzamelt Be Empowered B.V. persoonsgegevens?

  • Om de vraag naar een dienst te beoordelen
  • Om een ​​contract aan te gaan en uit te voeren
  • Om vragen te beantwoorden
  • Om schulden en vorderingen te verifiëren
  • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen
  • Nieuwsbrieven verzenden
  • Om informatie te verstrekken over nieuwe producten en/of diensten
  • Voor het versturen van uitnodigingen voor evenementen, infosessies, etc.
  • Om de prestaties van de website te optimaliseren
  • Om onze diensten te analyseren en te verbeteren

 

Hoe beschermt Be Empowered B.V. persoonsgegevens?

Het beschermen van uw persoonlijke gegevens en de nauwkeurigheid van de gegevens die we verzamelen is belangrijk voor ons. Be Empowered B.V. neemt de juiste technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang, ongeoorloofd gebruik en ongeoorloofde openbaarmaking.

 

Bewaartermijn

Be Empowered B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het realiseren van de hierboven beschreven doelen, oftewel de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld. Sommige anoniem verzamelde gegevens kunnen langer worden bewaard voor statistische doeleinden.

 

Gebruik van cookies

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te analyseren en te verbeteren.

 

Analytische cookies

Dit zijn cookies die het gedrag van de gebruiker op onze website meten, zodat we het kunnen analyseren. We gebruiken deze informatie om onze site te optimaliseren.

 

Tracking cookies

Dit zijn cookies die worden gebruikt om uw surfgedrag binnen één of meerdere websites op te slaan. Hierdoor kunnen adverteerders advertenties op maat voor u leveren. De tracking cookies op onze website zijn “third party cookies”, dat wil zeggen dat ze niet door ons maar door een derde partij op uw computer worden geplaatst. Dit gebeurt wanneer u deze site van derden bezoekt en de inhoud ervan opent. Wanneer u bijvoorbeeld youtube.com bezoekt en een video bekijkt, installeert YouTube een trackingcookie op uw computer.

 

Toestemming

Niet alle cookies zijn bedoeld om uw gegevens te verzamelen. Voor sommige analytische cookies is uw toestemming vereist om de cookie te plaatsen, maar voor andere niet. Dit is afhankelijk van de gebruikte instellingen. Deze website maakt gebruik van Google Analytics. Bij het configureren van onze site hebben we de procedures gevolgd die worden geadviseerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat onze instellingen “veilig” zijn, zodat deze cookie zonder uw toestemming kan worden geplaatst.


Voor tracking cookies is altijd uw toestemming nodig. Deze cookies worden pas op uw computer opgeslagen nadat u daarvoor toestemming heeft gegeven.

 

Partners 

Op de websites van Be Empowered B.V. vindt u links naar andere geselecteerde websites. Hoewel Be Empowered B.V. ernaar streeft om alleen links te plaatsen naar sites die dezelfde hoge algemene en privacynormen bieden als Be Empowered B.V., zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud, het beveiligings- of privacybeleid van andere websites. U moet het privacy- en cookiebeleid van dergelijke sites lezen om te weten te komen hoe zij uw persoonlijke gegevens zullen gebruiken

 

Vragen?

Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze privacyverklaring of inzage wilt in de van u verzamelde gegevens, kunt u telefonisch (+31 20 303 24 70) of per e-mail (info@be-empowered.nl) contact opnemen met Be Empowered B.V.