Over ons

Over Be Empowered

Dynamic People is implementatiepartner van Microsoft Dynamics. In de loop van de tijd zijn er altijd ideeën geweest om bepaalde spin-offs te creëren. Begin 2020 kregen we het idee om het Power Platvan breder te oriënteren. Kortom, we wilden een bredere markt aanboren met een meer hybride inzet van het Power Platform. Dynamic People is Dynamics, wij ademen Dynamics Daarom dachten we dat het een beter idee zou zijn om echt een ander merk op te zetten om ons idee uit te werken. Dat gaf ons ook de mogelijkheid om bepaalde zaken anders te organiseren, zeker als het om focus gaat.

Onze Visie

Onze ambitie is om de nummer 1 Microsoft platformtechnologie- en consultancy partner voor Commodity, Trade en Financials in Europa te worden

Onze Missie

We streven naar partnerschappen die gecombineerde groei bevorderen: samen groeien met onze klanten en partners, maar ook samen groeien met onze medewerkers

Onze Strategie

We bereiken dit door grondstoffen-, handels- en financiële organisaties te verbeteren en te versterken, zodat ze kunnen gedijen in hun respectievelijke sectoren

De Manier waarop we Werken

Digitaliseren kan heel eenvoudig zijn, bijvoorbeeld door een papieren proces te vervangen door een Excel-sheet te automatiseren of een goedkeuringsflow te implementeren. Digitalisering kan ook complex worden als er meerdere systemen en processen bij betrokken zijn. Of je nu wilt automatiseren, innoveren of je data wilt analyseren op de meest efficiënte manier, het werkt beter wanneer je samen naar de juiste oplossing zoekt. Jij kent jouw bedrijf het beste, wij weten hoe we het nog beter kunnen maken. Wil je weten hoe?

Onze manier van werken volgt een bepaalde projectorganisatie. We kijken eerst samen of we elkaar kunnen helpen. Misschien wil je eerst een inspiratiesessie, een oriënterend gesprek of een demo als je je eisenpakket al klaar hebt staan.

Geweldig dat we willen samenwerken, wat nu?

We starten met een Discovery en Design fase. We plannen workshops met de juiste mensen en definiëren samen het probleem dat de ‘oplossing’ moet oplossen. We zullen de gebruikers, de doelen, de taken en meer definiëren.

We zullen er altijd voor zorgen dat we jouw begeleide van de huidige situatie naar de beoogde situatie. Met alle gevonden informatie kan ons team zich terugtrekken en beginnen met ontwerpen. Nee, we sturen je geen pagina’s vol details nadat we een ontwerp hebben gemaakt. We laten je een kader zien, omdat we het belangrijk vinden dat je een idee krijgt waar je mee aan de slag gaat.

Wat laatste feedback? Geen probleem. Na de Discovery & Design fase hebben we jouw bevestiging nodig voordat we deze verder gaan realiseren.

De volgende fase van het project is realisatie. We zetten het data- en beveiligingsmodel op, creëren de gebruikersinterface, bouwen processen of automatisering in en creëren de oplossing. Dan hebben we jou hulp nodig voor het uitvoeren van unittests, end-to-end test en een definitieve acceptatie test. Samen zullen we de gebruikers trainen en de oplossing publiceren. Je bent LIVE en klaar om te gaan!

Je houdt van wat je ziet, laten we verder gaan!

Ons geweldige team

Sebastian Goy

Sebastian Goy

General Manager

Niels Minnee

Niels Minnee

Power Platform Specialist

Ellen Oosterwijk

Ellen Oosterwijk

Business Developer

Byron van Koll

Byron van Koll

Lead Developer

Stefan Bekker

Stefan Bekker

Power Platform Consultant

Victor Sijtsma

Victor Sijtsma

Power Platform Consultant

Mark Exterkate

Mark Exterkate

Power Platform Consultant

Marije Bakker

Marije Bakker

UX/UI Consultant