Microsoft Power Platform

Power Apps

Power BI

Power Automate

Power Virtual Agent

Het Microsoft Power Platform

Met het Microsoft Power Platform kunnen organisaties gegevens analyseren, oplossingen bouwen, processen automatiseren en chatbots maken. Het Power Platform bestaat uit Power BI, Power Automate, Power Apps en Power Virtual Agents. Het Power Platform kan eenvoudig en snel worden uitgebreid met Office365, Microsoft Teams of toepassingen van derden. De oplossingen kunnen worden gebruikt op meerdere apparaten, meerdere platforms en alle data is binnen het Microsoft Power Platform veilig opgeslagen in Microsoft Azure. Alle gerelateerde back-up functionaliteit out-of-the-box.

Power Apps

Snel aan de slag

Bied je team de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met het bouwen en lanceren van apps met behulp van kant-en-klare sjablonen, de eenvoud van slepen en neerzetten en een snelle implementatie. En laat ze vervolgens waar nodig voortdurend verbeteringen uitvoeren

Bouw apps zonder compromissen

Geef iedereen de mogelijkheid om de apps te bouwen die ze nodig hebben met geavanceerde functionaliteit die voorheen alleen beschikbaar was voor professionele ontwikkelaars, inclusief kant-en-klare AI-componenten

Bied uitbreidingsmogelijkheden voor ontwikkelaars

Geef professionele ontwikkelaars de tools om app-functies naadloos uit te breiden met Azure Functions en aangepaste connectoren naar eigen of on-premises systemen.

Power BI

Gebruik Selfservice voor analytics op ondernemingsschaal

Beperk de hoeveelheid toegevoegde kosten, complexiteit en beveiligingsrisico’s van meerdere oplossingen door gebruik te maken van een analyseplatform waarvan de schaal kan worden aangepast aan afzonderlijke gebruikers of de organisatie als geheel.

Gebruik slimme tools voor sterke resultaten

Zoek en deel nuttige inzichten met honderden datavisualisaties, ingebouwde mogelijkheden voor AI, nauwe integratie met Excel en vooraf gebouwde en aangepaste dataconnectoren.

Beveilig je analytische data

Houd je data veilig met geavanceerde databeveiligingsmogelijkheden, waaronder vertouwelijkheidslabels, end-to-end encryptie en realtime controle van de toegang.

Power Automate

Automatiseer snel en veiliger

Stel iedereen in staat geautomatiseerde processen te bouwen met stromen in Power Automate. Combineer tools met weinig code en functionaliteit voor slepen en neerzetten met kant-en-klare connectoren om eenvoudig repetitieve, alledaagse taken te automatiseren.

Verhoog de efficiëntie

Registreer en visualiseer je end-to-end processen met process advisor, waarmee je begeleide aanbevelingen krijgt voor het ontwikkelen van stromen – en diepgaande inzichten opdoet waardoor je niet langer hoeft te gissen wat je kunt automatiseren.

Verbeter werkstromen met AI

Maak je automatisering nog slimmer met AI Builder. Neem snel formulieren onder handen met documentautomatisering, verwerk goedkeuringen, detecteer afbeeldingen en tekst, of creëer zelf met kant-en-klare modellen.

 

Power Virtual Agent

Maak gemakkelijk je eigen chatbots

Maak en beheer krachtige chatbots – zonder de behoefte aan programmeerkennis of AI-expertise – met een gebruiksvriendelijk grafische interface.

Onderneem actie

Integreer je chatbots eenvoudig met de producten en services die je elke dag gebruikt. Zoek records, ontwikkel persoonlijke gesprekken, speel gesprekken door aan fysieke medewerkers en roep API’s aan. Je kunt kiezen uit honderden kant-en-klare connectoren, werkstromen op maat bouwen met Power Automate, of complexe scenario’s samenstellen met Microsoft Bot Framework.

Bouw slimmere bots

Je krijgt suggesties over de onderwerpen waarvoor je kunt bouwen, maakt uitgebreide gepersonaliseerde gesprekken met begrip van natuurlijke taal en entiteitsextractie, en volgt en verbetert de prestaties van je chatbot met AI en datagestuurde inzichten.

Neem contact op

Accelerate your innovation capacity