Meet the Team: Niels Minnee

Be Empowered (label van Dynamic People) bestaat uit een stel Microsoft Power Platform enthousiastelingen met een ambitie om mensen en organisaties te ondersteunen in hun innovatieproces. Vandaag stellen we je voor aan Niels Minnee: Power Platform Specialist & mede-oprichter Be Empowered. Wie hij is? Dat lees je hier.

Even over Niels

Oorspronkelijk komt hij uit Katwijk en woont inmiddels al 6 en een half jaar in Valkenburg Zuid-Holland (bij Leiden in de buurt). Het is een druk bestaan: “Zowel mijn vrouw als ik hebben een uitdagende baan en twee prachtige dochters van 5 en 2. Daarnaast vind ik het heerlijk om fysiek en mentaal te ontspannen door middel van crossfit. Dat doe ik zo’n drie keer per week. Als je challenges hebt tijdens het sporten, kun je ook je challenges op werk beter aan, ofwel: Kracht in je lijf, rust in je kop.” Een ijsbad sessie doet Niels ook wel eens: “dan ontstaat er fight or flight, heel bijzonder om te doen.”

En je studie en eerder werk?

“Na het afronden van een HBO opleiding aan IIE – onderdeel van de HvA – heb ik mijn Master Informatiekunde gehaald aan de UvA. Met een specialisatie Business Information Systems.” Tijdens zijn afstuderen aan de UvA kwam Niels in aanraking met een partij die woningen voorziet van domotica (huisautomatisering). “Ik heb daar ongeveer 1 ½ jaar gewerkt als projectmanager. Nadat deze organisatie stopte heb ik voor Dynamic People gekozen.

Uit eigen koker

Inmiddels is hij al 10 jaar werkzaam bij Dynamic People en heeft hij van alles gedaan. “Ik kwam binnen als Junior Consultant en liep met collega’s mee om de aanpak, de verschillende producten en klanten te leren kennen. Vervolgens ben ik trainingen gaan geven en later in de hoek van ontwikkelaar terecht gekomen. Ook heb ik bij support meegewerkt, waarna ik in mijn rol als teamlead terecht kwam. Dat was opdat moment toch niet helemaal mijn ding en ben ik als senior consultant aan de slag gegaan. Ik houd mij het liefst bezig met de inhoud.” En nu dan mede Be Empowered opgezet, dat is wel heel tof. “Zeker, het opstarten van het Be Empowered initiatief is super interessant, omdat ik in aanraking kom met allerlei organisatorische aspecten die ik als consultant nog niet eerder ervaren heb. Onze manier van werken is echt anders: kort, cyclisch, resultaat gericht en snelle ‘deliverables’. “Je krijgt echt energie van om samen met collega en de klant een oplossing realiseren. Heel tof om te zien dat in zo’n proces de klant nog enthousiaster wordt, potenties ziet en alleen maar meer wilt.”

 

En je favo Power App?

Op die vraag krijgen we één duidelijk antwoord: “Gemeente Amsterdam – Depot Management, maar daar heb ik ook wel onwijs veel tijd, energie en werk in zitten. Met ons GronD365 team hebben we hard gewerkt dat te realiseren, en dat is goed gelukt!”

 

Nog iets dat we van je moeten weten?

We hebben het net al even aangestipt, maar belangrijk voor Niels is toch echt het sporten en bewegen. “Er is niets fijner dan een paar keer per week “stoom af te kunnen blazen” door te sporten. Dit zorgt voor balans. Ik heb ongeveer 20 jaar hockey gedaan, en doe nu fanatiek aan Crossfit.” En dat is ook zeker goed voor de balans!

 

Tot slot, wat staat bovenaan jouw bucket list?

“Familiebezoek Australie.” Ook heel tof!

 

Sparren met Niels?

Iedereen kan vrijblijvend een inspiratie sessie met Niels inplannen. Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe zijn favo app werkt? Of krijg jij ook zin om een project met Niels te starten waarin iedereen enthousiaster wordt? Connect met Niels via: +31 20 303 24 70 of mail naar info@be-empowered.nl

Meer Relevant Nieuws

Meet the Team: Ellen Oosterwijk

Meet the Team: Ellen Oosterwijk

Be Empowered (label van Dynamic People) bestaat uit een stel Microsoft Power Platform enthousiastelingen met een ambitie mensen en organisaties te ondersteunen in hun innovatieproces. Vandaag stellen we je voor aan Ellen...

Lees meer
Meet the Team: Victor Sijtsma

Meet the Team: Victor Sijtsma

Be Empowered (label van Dynamic People) bestaat uit een stel Microsoft Power Platform enthousiastelingen met een ambitie om mensen en organisaties te ondersteunen in hun innovatieproces. Leuk, die enthousiastelingen, maar...

Lees meer
Meet the team: Stefan Bekker

Meet the team: Stefan Bekker

Be Empowered (label van Dynamic People) bestaat uit een stel Microsoft Power Platform enthousiastelingen met een ambitie om mensen en organisaties te ondersteunen in hun innovatieproces. Leuk, die enthousiastelingen, maar...

Lees meer

Neem contact op

Accelerate your innovation capacity

Share This