Kennisuitwisselingssessie

Elke vrijdag organiseren we een kennisuitwisselingssessie met het Customer Solutions-team! Deze tijd wordt vooral gebruikt om de nieuwste features van Dynamics en het Power Platform te introduceren. Voor een van de laatste sessies hadden we een iets andere sessie, namelijk om onze presentatie skills te verbeteren! Hiervoor hebben we een externe spreker, Mark Bakker, uitgenodigd die tips en tricks geeft voor het geven van een goede presentatie! Op basis van een AI-presentatie hebben we niet alleen geleerd hoe je een goede presentatie geeft door middel van storytelling, maar hebben we ook een beter begrip gekregen van wat een goed verantwoord AI-model is. 2 Vliegen in 1 klap dus!

Met handige tips om aan de slag te gaan zoals de KIS-aanpak, geloven wij dat we een betere presentatie kunnen geven aan onze klanten!

 

Namens het Customer Solutions Team nogmaals bedankt voor je tijd en enthousiasme Mark!

Meer Relevant Nieuws

Het is feest!

Het is feest!

Verjaardagen, jubilea of contract vernieuwen, het is bijna niet bij te houden wanneer er wat te vieren is. Bij Dynamic People kregen wij via Team Leads te horen dat een notificatie op zijn tijd best gewenst zou zijn zodat...

Lees meer

Neem contact op

Accelerate your innovation capacity

Share This