Innovatie is niet alleen een race

De Formule 1 App

Bij Be Empowered helpen we onze klanten met hun zakelijke uitdagingen. Door de juiste applicaties te maken, stellen wij ze in staat om het steeds beter te doen. Naast het helpen van klanten, vinden we het ook leuk om onze eigen organisatie intern te verbeteren. Met Power Apps als uitgangspunt is de weg van kansen eindeloos. Laten we uitleggen waarom.

Race tegen de klok

Als het gaat om digitale transformatie kan het aanvoelen als een race tegen de klok. Innoveren hoeft niet altijd over zaken te gaan. Power Apps lenen zich dan ook perfect voor wat verlichting deze zakelijke applicatie is ook prima te gebruiken voor wat plezier en spelletjes. Zeker als je een aantal sportfanaten in dienst hebt. Of het nu voetbal, wielrennen of waterpolo is. Iedereen houdt van sport en de meesten van hen houden van competitie. In ons bedrijf is Formule 1 racen het onderwerp van de week.

Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een winning streak

We besloten om tegen elkaar en tussen intercompany-teams te racen door de voorspel ‘Formule1 App’ te bouwen. De hele Dynamic People Group (Dynamic People, Dynamic Products & Be Empowered) doet mee aan de wedstrijd door voor vrijdag 24.00 uur de Grand Prix-voorspellingen in te vullen en dan er het beste van te hopen. Elke juiste voorspelling staat gelijk aan een bepaald aantal punten. We moeten ook de snelste ronde en rondetijd invullen. Daarnaast worden de teamscores gecombineerd om een ​​extra dimensie aan de spanning toe te voegen.

 

Empowered om plezier te hebben

Mensen bij elkaar brengen met Business Applications hoeft niet altijd te draaien om het optimaliseren van processen. U kunt Power Apps gebruiken om voorop te lopen.

 

Wil je ook deze app?

Of je employee experience verbeteren? Dat is mogelijk! Met een Office365 licentie kan je de F1 app in jouw organisatie implementeren. Geen Power App licentie nodig. Dus ben je klaar om te racen? Neem dan contact met ons op.

Neem voor meer informatie over Power Apps of voor een verkenningsgesprek contact met ons op via: info@be-empowered.nl of bel 020 303 24 71.

Meer Relevant Nieuws

Kennisuitwisselingssessie

Kennisuitwisselingssessie

Elke vrijdag organiseren we een kennisuitwisselingssessie met het Customer Solutions-team! Deze tijd wordt vooral gebruikt om de nieuwste features van Dynamics en het Power Platform te introduceren. Voor een van de laatste...

Lees meer

Neem contact op

Accelerate your innovation capacity

Share This