Hoe wij werken

Digitaliseren kan heel eenvoudig zijn, bijvoorbeeld door een papieren proces te vervangen door een Excel-sheet te automatiseren of een goedkeuringsflow te implementeren. Digitalisering kan ook complex worden als er meerdere systemen en processen bij betrokken zijn. Of je nu wilt automatiseren, innoveren of je data wilt analyseren op de meest efficiënte manier, het werkt beter wanneer je samen naar de juiste oplossing zoekt. Jij kent jouw bedrijf het beste, wij weten hoe we het nog beter kunnen maken. Wil je weten hoe?

Onze manier van werken volgt een bepaalde projectorganisatie. We kijken eerst samen of we elkaar kunnen helpen. Misschien wil je eerst een inspiratiesessie, een oriënterend gesprek of een demo als je je eisenpakket al klaar hebt staan

Geweldig dat we willen samenwerken, wat nu!

We starten met een Discovery en Design fase. We plannen workshops met de juiste mensen en definiëren samen het probleem dat de ‘oplossing’ moet oplossen. We zullen de gebruikers, de doelen, de taken en meer definiëren. We zullen er altijd voor zorgen dat we jouw begeleide van de huidige situatie naar de beoogde situatie.

Met alle gevonden informatie kan ons team zich terugtrekken en beginnen met ontwerpen. Nee, we sturen je geen pagina’s vol details nadat we een ontwerp hebben gemaakt. We laten je een kader zien, omdat we het belangrijk vinden dat je een idee krijgt waar je mee aan de slag gaat. Wat laatste feedback? Geen probleem. Na de Discovery en Design fase hebben we jou bevestiging nodig voordat we verder gaan realiseren.

Je houdt van wat je ziet, laten we verder gaan!

De volgende fase van het project is realisatie. We zetten het data- en beveiligingsmodel op. creëren de gebruikersinterface, bouwen processen of automatisering in en creëren de oplossing. Dan hebben we jou hulp nodig voor het uitvoeren van unittests, end-to-end test en een definitieve acceptatie test. Samen zullen we de gebruikers trainen en de oplossing publiceren. Je bent LIVE en klaar om te gaan!