ClevHR en Be Empowered slaan handen ineen

Ook bij Microsoft partners komt het wel eens voor dat binnen hun eigen organisatie een bepaald proces nog niet optimaal is. Hoewel de software pakketten van Microsoft een goede standaard bieden, kan het alsnog zo zijn dat je daaraan iets wil verbeteren of verslimmen.

Zo waren Dynamic People en Be Empowered al een tijdje op zoek naar de juiste tooling voor alle verschillende type werkroosters van hun medewerkers. Uit eerder contact met ClevHR rondom de implementatie voor Dynamics 365 Human Resources, rolde het idee om samen HR-processen te gaan optimaliseren door middel van Power Apps! Met eenvoudige apps die direct impact maken voor HR. Deze nieuwe way of working rondom werkroosters versnelt het planningsproces maar is bovenal de start van een mooie samenwerking!

Over ClevHR

ClevHR adviseert klanten in het HR-domein op het snijvlak van proces en IT. Zij verbeteren HR-processen, implementeren software en adviseren bij ERP-implementaties. Dankzij 10 jaar ervaring heeft ClevHR verschillende best practices opgebouwd die bijdragen aan succesvolle projecten. Zij werken voor zowel kleine lokale ondernemingen als grote internationale organisaties. Zij delen graag hun ervaringen rondom de implementaties om samen met hun klanten de digitale transformatie binnen HR te realiseren.

Wie zijn wij?

Als zusje van Dynamic People, zijn wij een stel Microsoft Power Platform-enthousiastelingen met de ambitie om klanten te helpen digitaal te innoveren door middel van snelle ontwikkeling van applicaties met onze transparante processen. Hoe groot of klein de zoektocht naar digitale transformatie ook is, onze begeleiding is toegankelijk en open en heel erg leuk om te doen.

Naast onze kennis in alle applicaties van het Microsoft Power Platform hebben wij door Dynamic People ook veel kennis in CRM- en ERP-systemen.

In november 2020 is Be Empowered officieel gelanceerd als een spin-off van de Dynamic People-groep, de Microsoft Gold-implementatiepartner voor uw CRM- en ERP-systemen.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over een van onze apps of zou je graag een demo inplannen? Dat kan! Neem dan even contact op met ons, via: info@be-empowered.nl of bel 020 303 24 70.

 

Met onze slimme oplossingen stellen we HR-afdelingen in staat efficiënter te werken!

Meer Relevant Nieuws

Kennisuitwisselingssessie

Kennisuitwisselingssessie

Elke vrijdag organiseren we een kennisuitwisselingssessie met het Customer Solutions-team! Deze tijd wordt vooral gebruikt om de nieuwste features van Dynamics en het Power Platform te introduceren. Voor een van de laatste...

Lees meer

Neem contact op

Accelerate your innovation capacity

Share This