Skip to content

Het Microsoft Power Platform

Met het Microsoft Power Platform kunnen organisaties gegevens analyzen, oplossingen bouwen, processen automatiseren en chatbots maken. Het Power Platform bestaat uit Power BI, Power Automate, Power Apps en Power Virtual Agents. Het Power Platform kan eenvoudig en snel worden uitgebreid met Office365, Microsoft Teams of toepassingen van derden. De oplossingen kunnen worden gebruikt op meerdere apparaten en op meerdere platforms. Alle data is binnen het Microsoft Power Platform veilig opgeslagen in Microsoft Azure.

Powerful alone. Better together.

Accelerate your innovation capacity.

We’ll help you build and grow your business

powerplatform
power bi

Power BI

Met Power BI integreer data uit talrijke databronnen om interactieve, aantrekkelijke dashboards en rapporten te maken die nuttige inzichten bieden en de bedrijfsresultaten opvoeren.

Learn more

power automate

Power Automate

Maak zonder code te schrijven verbinding met honderden populaire apps en services om krachtige werkstroomautomatisering rechtstreeks in te sluiten in je apps.

Learn more

powerapps

Power Apps

Met Power Apps bouw je apps in uren – niet maanden – die gemakkelijk verbinding maken met data, Excel-achtige expressies gebruiken om logica toe te voegen en werken op het web en op iOS‑ en Android-apparaten.

Learn more

powervirtualagents

Power Virtual Agent

Bouw eenvoudig chatbots om in natuurlijke taal in gesprek te gaan met klanten en werknemers. Geen code vereist.

Learn more