power-platform-icons

Become Power Platform EMPOWERED

website

Innoveren en digitaal transformeren? 

Je manier van werken veranderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van Be Empowered willen je inspireren en helpen bij het ontwerpen van de oplossing die het beste bij jouw organisatie past. De meeste organisaties hebben behoefte naar betaalbare, flexibele en schaalbare applicaties, alleen weten zij niet altijd hoe dit het beste kan worden aangepakt. Met het  Microsoft Power Platform

kun je krachtige applicaties inzetten om jouw data inzichtelijk en praktisch toepasbaar te maken.

Het platform kan tevens ingezet worden om een gehele bedrijfstak te ondersteunen met responsive mobile apps, geautomatiseerde procesketens, geavanceerde dashboards en interactieve (chat) bots.

Als het Power Platform de gereedschap kist is dan zijn dit de tools waarmee je kan werken:

 

 • Power Apps biedt een raakvlak tussen gebruikersinteractie en gegevens zoals formulieren, mobiele toepassingen, gegevensverwerking en (ACT)
 • Power Automate automatiseert acties om simpel, vaak herhalend en handmatig werk van gebruikers weg te nemen zoals het versturen van berichten, verrijken van gegevens of zelfs het robotiseren van handmatige handelingen (AUTOMATE)
 • Power BI zorgt voor een optimale weergave van gegevens in rapportages en dashboards (ANALYZE)
 • Power Virtual Agents zijn chatbots die bijvoorbeeld de meest voorkomende vragen kunnen beantwoorden…  Meer
ezgif.com-gif-maker

Kies een project

Digitalisering kan heel simpel zijn, bijvoorbeeld door een papieren proces te vervangen of een excelsheet te automatiseren. Het kan ook complex worden wanneer het bijvoorbeeld meerdere systemen en processen omvat binnen een organisatie. Wij hebben deze simpelheid en complexiteit opgesplitst in twee manieren waarop wij jou kunnen ondersteunen: met de Be Rapid en de Be Empowered project track. 

Meer informatie nodig
of een ander verzoek?

image 3

De Voordelen van Low-Code Programmeren

Tegenwoordig is het werken in bedrijfsapplicaties bijna niet weg te denken. Waar het vroeger voornamelijk ging om het werken met CRM of ERP systemen zijn juist nu interactieve rapportages, dashboards, zelfgemaakte applicaties en automatiseringen hot en happening. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Low code software. Low code maakt de ontwikkeling van applicaties een stuk eenvoudiger. Het is namelijk gericht op het visueel ontwerpen waarbij gebruik wordt gemaakt van een grafische gebruikersomgeving. De lay-out kan via drag en drop elementen gemakkelijk in elkaar worden geklikt en kunnen er koppelingen worden gemaakt met verschillende databronnen. Zo kun je in no-time apps ontwikkelen die direct aansluiten op jouw werkproces of bestaande basisapplicatie

Goedkoop

Goedkoop

Zelfstandig aanpassingen maken in zelfgebouwde applicaties.

Connect Business & IT

Connect Business & IT

Automatiseer, analyseer alle activiteiten om verdere innovatie in uw bedrijf te verbeteren.

Innovatie

Innovatie

Versnelt uw digitalisering dankzij low coding.

Snelle ontwikkeling

Snelle ontwikkeling

Voorkomt wederzijdse misverstanden tussen Business en IT.

Check onze Blogs!

Blijf up to date!

Hoe we doen wat we doen

Een Be Rapid of Be Empowered project wordt altijd uitgerold in vier fases:  allereerst Discovery & Design, vervolgens Confirmation, dan Realization en uiteindelijk de Deployment. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent. Beide projecten vragen wel een dynamische samenwerking en inzet van zowel uw organisatie als van onze consultants. 

Welke services wij leveren

We bieden een breed scala aan diensten voor softwareontwerp en -ontwikkeling

Applicatie Ontwikkeling

 • Solution Development
 • Rapid Prototyping

Modernisering Applicaties

 • Application Modernization
 • Application Replacement
 • Process Optimization

Analyse & Rapportage Ontwikkeling

 • Solution Development
 • Dashboards
 • Data Management

Business Analysis Services

 • Envisioning Workshops
 • Technology Roadmaps

Waarom werken met Microsoft Power Platform?

Versnellen en verslimmen met het low-code/no-code platform. Analyseer data, bouw apps, automatiseer processen en maak chatbots sneller dan ooit. 

Realiteit. Er is geen beter moment.

Group 51

Vragen? Meer info nodig?

Accelarate your Innovation